top of page

JOAH

R&B & HIP-HOP

00007432%20(23)_edited.png

JOAH er en ung dansk urbanartist, der skriver, rapper og synger på dansk. Lyduniverset er moderne, med en stil som blandt andet tager inspiration fra amerikanske artister som Lil Uzi Vert, men også skæver også til skandinaviske navne som Lord Siva og Cezinando ved at eksperimentere med form og indhold. I de ambitiøse og personlige tekster ses begge sider af kærligheden og drømmen om udødelighed - alt imens JOAH overbevisende balancerer sin rå levering med melodiske harmonier og svævende beats. Resultatet er en intens blanding af indtryk, hvor energien og lyrikken er både tilbagelænet og hårdtslående.

Baggrund
Siden starten af 2019 har JOAH arbejdet mod endelig at kunne slippe sine første udgivelser i midten af 2020. Dette kommer efter at have arbejdet med forskellige etablerede og upcoming artister/producere i det danske hiphopmiljø i lidt over et år – især for at bygge og dyrke et netværk som forbinder rap- og RnB-artister i Aarhus med hinanden.

På scenen bringer JOAH en intens og engageret energi. Når han performer, vil han ud til scenekanten og lade det magiske ske – der hvor publikum og JOAH kan mærke hinanden. Derfor er en koncert med JOAH en oplevelse af nærkontakt med folk, følelser og en stemning på kanten mellem nattens melankoli og festens højdepunkt. 

VENUES & CLIENTS

UPDATING

bottom of page