top of page

Endnu ikke afgjort

|

SUMŌ ENTERTAINMENT

SUMO CONCERT 2021

Giv din kære en musik oplevelse og støt kulturen. Vi inviterer til en stor koncert. Til en vanvittigt lav pris på kun 60,- DKK. Vi glæder os til at se jer.

SUMO CONCERT 2021
SUMO CONCERT 2021

Tid og sted

Endnu ikke afgjort

SUMŌ ENTERTAINMENT, Vester Allé 15, Aarhus, Danmark

Om eventet

Giv din kære en musik oplevelse i julegave og støt kulturen. Vi invitere til en fejring af etableringen af SUMO ENTERTAINMENT med en stor showcase koncert i 2021, her vil i kunne opleve hvad de nye artister i SUMO regi har at byde på.

Grundet COVID-19 arbejder vi stadig på etablering af nyt venue og på at finde en ny dato. Du vil derfor have mulighed for fuld refundering, hvis denne ikke passer, så du kan trygt bestille din billet nu. Til en vanvittigt lav pris på kun 60,- DKK.

Vi glæder os til at se jer. 

Mød bla.

-- MAAD ZEN -- er en aarhusiansk sanger og producer som hele sit liv har spillet musik, men for knap 4 år siden begyndte han at eksperimentere med musik produktion, og siden da er det gået stærkt. Gennem det sidste år er han for alvor begyndt at skabe sin egen lyd som producer og artist. MAAD ZEN er både inspireret af klassiske hiphop grupper som Pete Rock & C.L. Smooth og The Pharcyde, men endnu mere af lyden fra det Los Angeles baserede pladeselskab og radiokanal Soulection, som efterhånden har skabt sin egen musikgenre.

-- KODI -- består af de aarhusianske tvillingebrødre, Frederik og William Locht. Her skaber producer, William, et drømmende univers omspændt af flydende popmelodier, tunge 808’s og trappede hip- hop trommer. Hertil leverer Frederik sine kærlighedstekster på godt og ondt, som bringer en energi der smitter. Sammen skaber de to brødre en stemning, hvor der er rigeligt plads til at lade ens følelser og hæmninger løbe løbsk.

-- ACE MiYaGi -- Hans Univers komplementeres af sprudlende og lumre trapsoul beats hvor han upåklageligt skifter mellem sang og dybsindig rap. ACE formår at vække Hans alter ego'er til livs med en fræk og charmerende tilgang til at formidle vrangsiden af nattelivets hemmeligheder ogabsurditeter. Pralende, provokerende og appellerende. Han er desuden pladeaktuel i start 2021

-- GRNMO --

GRNMO (udtales 'Geronimo') er en New Zealand-født R'n'b-sanger, sangskriver og producerer fra Aarhus Danmark. Han emigrerede til Danmark i 2008 og har arbejdet professionelt indenfor kunsten og spillet i adskillige rockbands, inden han konverterede til rap-verdenen. Hans beats er inspireret af på organiske/analoge teksturer og hans guitar spil gør det ham meget orginal. Hans sange er personlige mørke, moody fortællinger og formidler den mørke og hedonistiske side af moderne popkultur.

-- JOAH -- er en ung dansk urbanartist, der skriver, rapper og synger på dansk. Lyduniverset er moderne, med en stil som blandt andet tager inspiration fra amerikanske artister som Lil Uzi Vert, men også skæver også til skandinaviske navne som Lord Siva og Cezinando ved at eksperimentere med form og indhold. I de ambitiøse og personlige tekster ses begge sider af kærligheden og drømmen om udødelighed - alt imens JOAH overbevisende balancerer sin rå levering med melodiske harmonier og svævende beats. Resultatet er en intens blanding af indtryk, hvor energien og lyrikken er både tilbagelænet og hårdtslående.

-- LUNEI -- er moderne og “future-proof” R&B Neo Soul Pop, som udspringer af stor fascination af både nutidens pop, R&B og hiphop samt 60’ernes og 70’ernes soulmusik. Musikken er kendetegnet ved massive energiudladninger, stærke looks, og catchy top-lines leveret af en høj, smuk og insisterende vokal. Det rå og personlige tekstunivers bærer præg af alt, hvad der går igennem hovedet på en ung kvinde i starten af 20’erne.

OG EN HÅNDFULD AF GÆSTEOPTRÆDENDE ...

------------- COVID-19 ------------- Vi tager alle de forbehold der kan tages i forbindelse med COVID-19 - vi opfordre derfor alle til at holde sund afstand og god koncert skik.

Desuden vil vi informere om at venue er begrænset til 50 personer og vi vil derfor kun sælge et begrænset antal billetter, først til mølle.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • SUMO KONCERT

  60,00 kr.

  +1,50 kr. Servicegebyr

  60,00 kr.

  +1,50 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page